Често задавани въпроси

Как работи ТОП 20 ОФЕРТИ?

Ние селектираме за вас най-добрите предложения за почивки в България и Гърция:

  • Избери категория, в която да разгледаш нашите предложения
  • Харесай оферта и се запознай се с условията
  • Провери за свободни места на посочения телефон и натисни бутона „Купи“
  • Въведи име, фамилия, телефон и имейл, на който да ти изпратим ваучера
  • Избери начин на плащане и заплати своя ваучер
  • След плащане, очаквай обаждане от наш служител в рамките на 24 часа за потвърждение на детайлите по настаняването
  • Ще получиш имейл, съдържащ ваучер за закупената почивка
  • Разпечатай ваучера и го представи на рецепция в хотела
  • Наслади се на незабравима почивка с top20oferti.bg!

Какво представлява ваучерът?

Ваучерът e документ за настаняване в хотела и удостоверява, че поръчката е заплатена според условията на офертата. Важно е преди закупуване на ваучер внимателно да се запознаеш с тях.

Как се използва ваучерът?

На ваучера са изписани условията на офертата и инструкции за ползване. Разпечатай го на лист хартия. За да го използваш, трябва да го представите на обслужващия персонал. Повече информация ще намериш на самия ваучер.

Важно: С цел да те улесним, на ваучера е записано по колко броя са закупени от всеки пакет. Така ако си закупил/а 8 бр. х 1 нощувка, ще разпечаташ само 1 лист, вместо 8.

Какъв е срокът на валидност на ваучера?

Срокът на валидност („Валидност за настаняване“), както и всички други условия и особености, са специфични за различните оферти. Той е посочен в подробното описание на самата оферта, както и в издадения ти ваучер за покупката. В определени случаи, преди да закупиш ваучер е необходимо да провериш наличностите за избраната от теб дата в рамките на валидността за настаняване. Това се посочва изрично в условията на съответната оферта.

Как мога да си закупя ваучер?

Изберете оферта и на страницата с информация за офертата натиснете бутона „Купи“. Той ще ви отведе до следващата стъпка, където ще имате възможност да направите заявка и да я заплатите. След извършване на плащането ще получите своя ваучер.

Важно: За завършване на поръчката на ваучери top20oferti.bg изисква твоето потвърждение, че си проверил/а за свободни места на посочените в офертата телефони. Top20oferti.bg не носи отговорност за резервации, направени на други телефони и не гарантира наличието на свободни места! Именно затова горещо препоръчваме предварително да провериш има ли места за избраните от теб дати

Как мога да платя

За твое удобство предлагаме разнообразни методи на плащане:

  • На каса на Изипей: плащането става в брой на каса като само трябва да предоставите кода, който ще Ви изпратим.
    Изберете от над 2100 каси на Изипей, като такива има в много от обектите на Billa, Фантастико, Пикадили, OMV, Office 1 Superstore, Handy, Internity, Първа Инвестиционна Банка, Централна Кооперативна Банка и т.н.
  • Ако имате регистрирана микросметка или банкова карта в ePay.bg, можете да платите чрез нея.
  • На банкомат, поддържащ В-рау меню: може да платите с Вашата дебитна или кредитна карта на някой от над 800 банкомата, които поддържат системата b-Pay .
    Пълен списък с банкоматите с b-Pay
  • С банков превод: можете да направите банков превод към нашата сметка на гише във всяка една банка или по електронен път.
  • С наложен платеж: можете да получите ваучерите си на посочен от Вас адрес, като заплатите съответната сума на куриера в брой при получаване на ваучера
  • С кредитна или дебитна карта: ще бъдете пренасочени към разплащателната система на Борика, където трябва да въведете номерата на своята дебитна или кредитна карта.

В случай че бихте искали да платите в брой, по банка или чрез банкомат, трябва да направите заявка за ваучер докато съответната офертата е все още активна. След извършване на заявката разполагате с 48 часа , за да извършите плащането.

Ако притежавате карта Visa, VisaElectron, MasterCard или Maestro можете да платите веднага и ще получите ваучера си в рамките на 5 мин. след извършване на транзакцията.

Повече информация можете да получите и след натискате на бутона „Купи“ от страницата на конкретната оферта.

Докога мога да платя

  • За плащания с дебитна/ кредитна карта: веднага след избора на този метод трябва да извършите плащането
  • За плащания чрез банкомат, в брой на каса на Изипей или по банков път: след създаване на заявката разполагате с 48 часа, в рамките на които трябва да заплатите ваучера

След създаване на заявката по имейл ще получите детайлна информация за вашата поръчка и необходимите реквизити за извършване на плащането.

Как ще получа ваучера си?

  • При плащане в брой чрез банкомат или на каса на Изипей, вашият ваучер ще бъде издаден в момента на плащането
  • При плащане по електронен път ваучерът ви ще бъде издаден автоматично в рамките на 5 минути
  • При плащане с банков превод ще получите ваучера си, когато преводът ви постъпи в нашата сметка

Издадените ваучери ще получите на посочения от вас имейл адрес.

Как да закупя ваучер от чужбина?

Ако се намирате извън България, можете да закупите ваучер чрез кредитни карти Visa или MasterCard или Maestro. Тъй като при международни преводи банковите такси са високи и е възможно голямо забавяне до получаване на сумата, не ви препоръчваме да използвате този метод на плащане.

Желая да получа фактура

Ако желаете фактура за извършеното плащане, свържете се с нас за допълнителна информация.

Заплатих ваучера си, но не го получих

Получавате своя ваучер автоматично в рамките на 5 минути, след като го заплатите. Възможно е забавяне единствено при заплащане, направено по банков път. В този случай е възможно забавяне от един работен ден до постъпване на превода ви по сметката на ТОП 20 ОФЕРТИ. Веднага след получаване на сумата системата ни автоматично ще ви издаде ваучер.
При забавяне, по-дълго от един работен ден, проблемът би могъл да бъде свързан с неправилно въвеждане на основанието за плащане. В този случай можете да се свържете с нас за повече информация и ще ви съдействаме за разрешаване на проблема.

Не съм сигурен дали заплатих ваучера си

Ако имате съмнения за това дали правилно сте попълнили данните за банков превод, пишете ни с повече информация и ние ще се свържем с вас.

Мога ли да откажа поръчката?

След като веднъж извършите плащането, няма възможност поръчката да бъде отказана.

Искам да участвам в www.top20oferti.bg с оферта за своя хотел

Свържете се с нас на [email protected]

 

Участвай в ежемесечната томбола за безплатна почивка от top20oferti.bg!

Този месец можеш да спечелиш 1 нощувка за ДВАМА със закуска и вечеря в Хотел Двореца 5*, Велинград Абонирай се за нашия бюлетин и вече участваш!

Всички условия на томболата виж тук.